Телефон : 046/786-015

Atmosferë pune / Работна атмосфера

Јун 9, 2021

0

Atmosferë pune / Работна атмосфера

Shërbimi teknik i ISHP Spitali i Përgjithshëm Strugë së bashku me atë të ISHP Shtëpia e Shëndetit Strugë ndërmori aksion për mbjelljen e gjelbërimit pranë Spitalit modular në Strugë. Në këtë mënyrë Spitali i Strugës po merr një pamje të re , qasje dhe funksionalitet. Gjithashtu shprehim falënderim edhe për pacientët dhe shoqëruesit e tyre, që u përmbahen rregullave lidhur me pastërtinë e oborrit!

Екипите на ЈЗУ Општа болница Струга и ЈЗУ Здравствен дом Струга во акција на засадување растенија во дворот пред Модуларната болница. Полека дворот на медицинскиот центар во Струга добива нов соврмен изглед, пристапност, функционалност. Им благодариме и на пациентите и нивните придружници, кои ги посетуваат нашите служби, што се придржуваат на редот и чистотата во дворот!