Телефон : 046/786-015

Kryqi i kuq Struge

Јун 9, 2021

0

Kryqi i kuq Struge

ISHP “Spitali i Përgjithshëm “- Strugë i shpreh falënderim publik Kryqit të Kuq të R.Maqedonisë së Veriut – Strugë , me rastin  e donacionit të sotshëm të 2 karrocave invalidore, 35 pakove me materiale higjienike dhe 10 batanijeve nga shoqata turke “Ilk Umut Dernegi”.
Ju faleminderit për ndihmën e dhënë në këtë kohë të vështirë për shëndetësinë dhe personelin shëndetësor.
Vlerësojmë çdo përkrahje dhe mbështetje që vjen në kohën e duhur nga njerëzit e duhur

ISHP Spitali i Përgjithshëm Strugë
u.d. Drejtor
dr.Armend Arsllani

ЈЗУ Општа болница – Струга упатува јавна благодарност до Црвен Крст – Струга по повод денешната донација од 2 инвалидски колички и 35 пакети со хигиенски материјал на турската надежна асоцијацијa Ilk Umut Dernegi, за несебичната помош во овие тешки моменти за здравството и здравствените работници.
Го цениме секој труд и подршка што доаѓа од вистински луѓе во право време.
Ви благодариме!

ЈЗУ Општа Болница – Струга
в.д. Директор
Д-р Арменд Арслани