Телефон : 046/786-015

Takim – Sredba

Окт 26, 2022

0

Takim – Sredba

👉Mirë se erdhët Konsulli i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës z. Agim Krasniqi, së bashku me zv. Shefin e Misionit z. Faruk Bytyqi.Në këtë takim të ngushtë dhe të përzemërt diskutuam tema të ndryshme, megjithatë vëmendje të veçantë i kushtuam kujdesit shëndetësor specialistik-konsultativ dhe spitalor që ofrojmë në🏥#SpitalinEPërgjithshëmTëStrugës për të gjithë popullatën në rajonin jugperëndimor.

👉Konsulli i Përgjithshëm z.Krasniqi na dërgoi urime të sinqerta për punën e bërë deri më tani, për përballjen me sukses të luftës kundër Covid-it, për angazhimin tonë të plotë për shëndetin e popullatës si dhe trajnimin e mjekëve tanë.Për momentin 26 mjekë nga spitali ynë po rrisin nivelin e njohurive të tyre në Shkup, në Qendrën Klinike. Ne arritëm të përmirësojmë infrastrukturën spitalore si dhe të sjellim pajisje teknologjike moderne dhe inovative.

👉Personalisht, i shpreh mirënjohjen time të veçantë Konsullit të Përgjithshëm të Republikës së Kosovës, z. Agim Krasniqi, për kohën e ndarë në këtë takim të frytshëm dhe vëllazëror, me shpresën e forcimit dhe bashkëpunimit tonë në të ardhmen

.…….

👉Добредојдовте Генерален конзул на Република Косово г-дин Агим Красниќи заедно со заменик Шефот на мисијата г-дин Фарук Битиќи.На оваа блиска и срдечна средба разговаравме на различни теми, меѓутоа посебно внимание и посветивме на специјалистичко-консултативната и болничката здравствена заштита што ја нудиме во 🏥#ОпштаБолницаСтруга за целото население од југозападниот регион.

👉Генералниот конзул г-дин Красниќи ни упати искрени честитки за досегашната работа, за успешното справување во борбата со Ковид, за нашата целосна посветеност за здравјето на населението како и доусовршувањето на нашите лекари. Во моментот 26 лекари од нашата болница своето знаење го доусовршуваат во Скопје во Клиничкиот центар. Успеавме да ја подобриме здравствената инфраструктура како и да донесеме модерна и иновативна технолошка опрема.

👉Огромна благодарност му изразувам на Генералниот конзул на Република Косово г-дин Агим Красниќи, за издвоеното време за оваа плодна братска средба со надеж за зајакнување на нашата соработка и во иднина.