Телефон : 046/786-015

Мар 29, 2023

0

Shprehim mirënjohje të veçantë për ndihmën që na dhuruan, e cila do të pasurojë inventarin në #SpitalinеPërgjithshëmStrugë.Jemi krenarë që ky donacion vjen në muajin e shenjtë të Ramazanit Ju urojmë një Ramazan të mbarë që do t’ju motivojë me virtyte dhe forcë mendore, e cila  do t’ju ndihmojë të tejkaloni çdo sfidë në jetë.…….

Изразувамe посебна благодарност за помоштта што ни ја донираа со што ке се збогати инвентарот во #ОпштаБолницаСтруга. Горди сме што оваа донација доаѓа во Најсветиот месец Рамазан Посакуваме фаворизиран Рамазан кој ке ве мотивира со ментална цврстина и квалитет, што ке ви помогне да го победите секој предизвик во животот.