Телефон : 046/786-015

Category : Uncategorized

    Home / Archive by category " Uncategorized "

Окт 9, 2023

0

Tetori roze – Розев Октомври

Tetori rozë është një muaj ideal në lidhje me edukimin mbi shëndetin e grave. Çdo ditë në botë një në gjashtë gra sëmuren nga kanceri i gjirit dhe një në njëmbëdhjetë humb betejën me sëmundjen. Gjatë vitit të kaluar në ..

Мај 15, 2023

0

Vizite nga ministri i shëndetësisë

Sot në #SpitalinePërgjithshëmtëStrugës , në këtë ditë të shënuar kur festojmë 12 majin, Ditën Ndërkombëtare të Infermierëve, patëm një takim pune me Ministrin e Shëndetësisë, Dr. Fatmir Mexhitin. Infermierët përfaqësojnë zemrën e kujdesit shëndetësor, një profesion human, sakrifikues, gjithmonë të ..

Мар 29, 2023

0

Shprehim mirënjohje të veçantë për ndihmën që na dhuruan, e cila do të pasurojë inventarin në #SpitalinеPërgjithshëmStrugë.Jemi krenarë që ky donacion vjen në muajin e shenjtë të Ramazanit Ju urojmë një Ramazan të mbarë që do t’ju motivojë me virtyte dhe ..

Ное 14, 2022

0

Dita Ndërkombëtare e Diabetit – Меѓународниот ден на дијабетесот

14 Nëntori – Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Diabetit, një sëmundje kronike metabolike e karakterizuar me nivele të larta të glukozës në gjak. Aktiviteti ynë në këtë ditë do të fokusohet në shpërndarjen e fletushkave për ndërgjegjësim, sepse kjo sëmundje ..

Окт 26, 2022

0

Takim – Sredba

Mirë se erdhët Konsulli i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës z. Agim Krasniqi, së bashku me zv. Shefin e Misionit z. Faruk Bytyqi.Në këtë takim të ngushtë dhe të përzemërt diskutuam tema të ndryshme, megjithatë vëmendje të veçantë i kushtuam ..

Окт 21, 2022

0

Tetori rozë – Розевиот Октомври

Tetori rozë Nismat për solidaritet dhe ndërgjegjësim janë dhe gjithmonë do jenë prioritieti im, ku së bashku me punonjësit e #SpitalitTëPërgjithshëmTëStrugës i bashkohemi fushatës për të mbështetur luftën kundër kancerit të gjirit.Kanceri i gjirit është një sëmundje në rritje në ..

Сеп 2, 2021

0

Donation from Park Hyatt Vienna

The desire and commitment to help are the most positive example when needed Today, thanks to the Austrian real estate developer Signa, the hotel Park Hyatt Vienna and the initiative initiated and coordinated by Kreshnik Zuberi, 41 computers and other ..

Јун 9, 2021

0

Atmosferë pune / Работна атмосфера

Shërbimi teknik i ISHP Spitali i Përgjithshëm Strugë së bashku me atë të ISHP Shtëpia e Shëndetit Strugë ndërmori aksion për mbjelljen e gjelbërimit pranë Spitalit modular në Strugë. Në këtë mënyrë Spitali i Strugës po merr një pamje të ..

Јун 9, 2021

0

Kryqi i kuq Struge

ISHP “Spitali i Përgjithshëm “- Strugë i shpreh falënderim publik Kryqit të Kuq të R.Maqedonisë së Veriut – Strugë , me rastin  e donacionit të sotshëm të 2 karrocave invalidore, 35 pakove me materiale higjienike dhe 10 batanijeve nga shoqata ..

Мај 4, 2021

0

Komuniteti shqiptar – Teksas

Sot miqtë tanë më të mëdhenj nga Komuniteti shqiptar në Teksas na i ngrohën ❤ me përkrahjen e tyre të madhe për Spitalin E Strugës e cila përbëhet nga 150 sete, mbulesa tërësishtë të rejа 🙏. Mesazhi që jepet pikërisht ..