Телефон : 046/786-015

ХИРУРШКИ БОЛЕСТИ

    Home / Болнички оддел / ХИРУРШКИ БОЛЕСТИ

ХИРУРШКИ БОЛЕСТИ

Услуги кои ги пружа Одделението

АМБУЛАНТА:

Примарна и  секундарна обработка на рани, хирушка обработка на инфицирани рани, вадење на страно тело, превивање, ваѓање на конци, биопсија, ваѓање на гранулом…

БОЛНИЧКИ УСЛУГИ:

Сите оперативни зафати од областа на абдоминална хирургија